Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejde tedy o nic až tak převratného, je vlastně s podivem, že s něčím takovým ještě nikdo nepřišel. Stačí tedy mít iPhone položen displejem dolů, a i s vypnutým vyzváněním budete informováni o příchozí komunikaci. Takovouto „vychytávku“ využijete kupříkladu v situacích, kdy je třeba mít vypnuté zvonění a nehodí se ani vibrace, jako jsou různá jednání apod. Jedinou nevýhodou je, že technologie krytu pravděpodobně nebude schopna zobrazovat zmeškané události.

Je dost mozny ze s necim takovym jeste nikdo neprisel protoze dost lidi samo intuitivne prislo na to ze na vyreseni stejneho problemu staci mit polozen telefon displejem nahoru a nastavit si prislusne notifikace. :) Pak neprijde o zmeskane udalosti bude vedet o 100% SMSek a bude mu to fungovat vsude na svete. A jako vyhoda je ze se nemusi tahat s mtrvou vahou :)

0 0
možnosti
Foto

R38e43n30é 70B25e74c39k39e11r

30. 4. 2014 17:36

:) když to napíšete takto, zní to opravdu legračně. 

Pokud například sedíte na obchodním obědě s důležitým klientem a vedle vás bude poblikávat nenápadná ikona, nebude to (dle mého názoru) působit tolik neslušně jako kdyby vedle Vás blikal mobil kvůli každému mailu, tweetu, upomínce v kalendáři pro další dvě jednání a pod. Spolu s dobře nastavenou funkcí Nerušit, filtrující kontakty, které se mi dovolají, je pak při následné notifikaci jasné, že daný hovor je důležitý i bez nutnosti kontrolovat volajícího (nedůležité kontakty se jednoduše nedovolají). Například se mi nedovolá telefonista, aby se zeptal jakou vodu po holení používám a jestli nechci jejich super produkt alespoň vyzkoušet.  

Vše je otázkou vkusu a potřeb jednotlivce, i takovýto kryt. Osobně si ale jeho využití dovedu dobře představit. Drtivá většina iPhonů už navíc v nějakém podobném krytu je a takováto notifikace je spíše bonusem k elegantnímu krytu, než nutností. 

Ps: s tou mrtvou váhou to myslím nebude tak žhavé :) 

Hezký den a díky za reakci.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS