HTC představilo novou vlajkovou loď

22. 02. 2013 10:09:04
Je to krásné, ale.. Ve videu představeném Mobilmanií je krásně prezentována novinka, která přináší zajímavé funkce ohledně focení, a ne až tak pohodlný stream osobních odběrů Blink Feed.

I high-end musí čekat na update

Jako správná iOvce (která se ze mně bezpochyby pomalu ale jistě stává) si neodpustím uštěpačnou poznámku.. V čase 4:12 je ve videu zmínka o verzi Androidu, který je obsažen v nejnovější vlajkové (a tedy nejlepší) lodi od HTC. V době představení prosímpěkně NEMÁ tato špička nejnovější Android. Takže uživatelé, kteří si HTC One koupí za doazjista nemalé peníze, budou opět nuceni čekat než jim někdo v HTC připraví update..A to je sakra škoda. Nezbývá, než doufat, že HTC tento nedostatek napraví, než půjde telefon do ostrého prodeje.

Sense 5.0 a HTC Blink Feed

Blink Feed je fuknce, která se dle mně stane jen další součástí, kterou u nás nevyužijeme. Obdobně jako Google Now. Blink Feed je stream, sdružující na jedné stránce všechny Vaše odběry, ať už ze sociálních sítí, nebo zpravodajských kanálů. Tyto funkce jsou chytře vymyšleny, krásně překrásně graficky upraveny, ale pro naši oblast chybí mnoho a mnoho tolik potřebných dat ke zrpracovávání. No, uvidíme. Třeba si HTC poradilo i s tímto problémem, a začlení do Blink Feed i možnost vytváření vlastních zdrojů dat.

Doufat musíme i v to, že nová verze Sense nebude jen další generací přeplácnutí přes Android, které sežere i tomu nejnadupanějšímu smartphonu polovinu výkonu.

Abych jen nehaněl

Musím ale strašně moc vyzdvihnout funkci fotoaparátu, která namísto statické fotky vyfotí sérii fotek - nebo spíše kraťoučkou videosekvenci, ze které následně lze vybrat len jednu optimální fotografii, či moment a uložit jen tu část. Nebo lze namísto fotek pořizovat sekvence, kteé jsou mnohem živější než fotka a na pohled zajímavé. Well done, HTC.

Zdroj videa: Mobilmania.cz

Autor: René Becker | pátek 22.2.2013 10:09 | karma článku: 4.86 | přečteno: 296x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Olga Medová

Útřivé

Nevstoupíš dvakrát do stejné... lavice. Lavice Dejvice, rýmovačka...Budova Fakulty architektury od Aleny Šrámkové. Plně obsazené řady. Přednášející za katedrou. Prezentace s fotografiemi.

18.3.2024 v 23:55 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 31 | Diskuse

Pavel Nitka

Jaký to je milý dědeček aneb Stářím moudrost nezískáš...

Vždyť určitě celý život pracoval, staral se o své blízké, jedl jen kvalitní potraviny a nikdy na veřejnosti nemluvil sprostě. Dokonce i mouchám vyrobil ve své dílně krmítko...

18.3.2024 v 19:20 | Karma článku: 8.20 | Přečteno: 222 | Diskuse

Ján Chomík

U kaderníka

Márne sa snažím spomenúť si, kedy som bol prvýkrát u kaderníka. Je to však pravdepodobne jedna z tých spomienok, ktorú moja pamäť už definitívne pochovala.

18.3.2024 v 18:37 | Karma článku: 5.15 | Přečteno: 81 | Diskuse

Josef Ulman

Ja ně prarassijskij...!

Včera jsem na jednom fóru dostal tip na video nechvalně proslulého Petra Hájka, ve kterém dělá rozhovor s Jindřichem Rajchlem.

18.3.2024 v 10:10 | Karma článku: 20.89 | Přečteno: 526 | Diskuse

Michal Merhaut

František Dvořák – archeologií proti nacistům

Do dveří kolínského muzea vešlo několik mužů, jeden po druhém, s potřebným časovým rozestupem. Hlavní bylo, ničím na sebe nepoutat pozornost okolí. Byl letní podvečer roku 1941.

18.3.2024 v 8:12 | Karma článku: 16.08 | Přečteno: 225 | Diskuse
Počet článků 88 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 680

Více se o mně dozvíte na mé osobní stránce zde.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...